UVJETI POSLOVANJA

Dada&Rocco je brand obrta Fabijanović iz Supetra.

Prodavatelj je obrt Fabijanović (Dada&Rocco), Put Križa 15, 21400 Supetar, a kupac je osoba koja naručuje proizvode ponuđene na stranici te izvršava plaćanje internet bankarstvom (e-bankingom), općom uplatnicom (virmanom), pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja) ili narudžbom bilo kojeg artikla sa web shopa www.dadaandrocco.com. Smatra se da ste upoznati i  suglasni s ovim općim uvjetima, u suprotnom obrt Fabijanović se oslobađa svake odgovornosti.

Jezik

Jezik komunikacije na dadaandrocco.com je hrvatski književni jezik.

Narudžba

Narudžbe možete ostvariti:

 

Narudžba putem web trgovine:

Kupac naručuje proizvod ili proizvode na način da popuni narudžbu u za to predviđenim obrascima – označavanjem određenog proizvoda, te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere način plaćanja, potvrdi ga, te pošalje narudžbu.

Time završava proces narudžbe nakon čega će prodavatelj, ovisno o odabiru plaćanja, nakon potvrde o uplati, provesti narudžbu, te poslati paket na dostavu.

Cijene proizvoda uključuju PDV te su izražene u kunama.

Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu proizvoda, osim ako narudžba prelazi 550,00 kn kada trošak dostave snosi prodavatelj.

 

Narudžba putem facebooka treba sadržavati:

  • naziv artikla, link ili sliku
  • količinu koju naručujete
  • podatke(ime i prezime, adresu, poštanski broj i mjesto, broj mobitela, e-mail adresu)

 

Plaćanje

Naručeni proizvodi se mogu platiti internet bankarstvom (e-banking), općom uplatnicom (virmanom) ili prilikom preuzimanja robe dostavnoj službi koja je robu dostavila kupcu (pouzećem).

 

Plaćanje općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom

Ako izaberete ovaj načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internetskoga bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – u banci, pošti, Fini ili sl.

Rok plaćanja je 3 dana. Nakon toga naručena roba nije više rezervirana za Vas.
Kada uplata bude evidentirana na našem računu, Vaši proizvodi bit će poslani.

Uplate se vrše na žiro račun Raiffeisenbank Austria d.d., na ime obrta Fabijanović: HR3324840081502000232. U opisu plaćanja upisati Dada&Rocco.

 

Plaćanje pouzećemplaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite gotovinom prilikom  dostave na navedenu adresu.

Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

 

Isporuka

Dostavu na području Hrvatske vrši Overseas dostavna služba.

Proizvodi se pakiraju na način da prilikom transporta postoji minimalna mogućnost oštećenja. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Rok isporuke je 15 do 20 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici).

O roku dostave bit ćete obaviješteni mailom prilikom obrade narudžbe.
U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, ali o tome ćete biti naknadno obaviješteni (mailom ili telefonski).

Trošak dostave iznosi 30,00kn na području Hrvatske, a ako narudžba prelazi 550,00 kn trošak dostave snosi prodavatelj.

 

Reklamacije i povrat kupljenih artikala

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda koji se nalaze na web stranicama brenda Dada&Rocco. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda (nijanse boje, postavke monitora…)

  • Ukoliko naručitelj ima opravdanu reklamaciju na isporučene proizvode, dužan je vratiti ih u roku od četrnaest (14)  dana od primitka paketa u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju. U protivnom će se zahtjev za povrat smatrati nevažećim, a proizvodi će biti vraćeni na korisnikovu adresu o njegovom trošku.
  • Ukoliko kupljeni artikal ima nekakvu grešku u materijalu ili je greškom stigao artikal različit od onoga koji ste naručili kontaktirajte nas mailom te se povrat vrši na naš trošak
  • Zamjena proizvoda ili povrat novca bit će izvršeni u roku 15 radnih dana, od dana primitka vraćenog proizvoda
  • Ukoliko zamjenski proizvod nije dostupan, moguć je isključivo povrat sredstava.
  • Ukoliko ste dobili proizvod koji Vam se jednostavno ne sviđa imate rok od četrnaest (14) dana od primitka paketa za povrat, uz uvjet da proizvod nije korišten, oštećen itd., uz obavezno predočenje računa, a trošak povrata snosite Vi kao kupac. Povrat novca bit će izvršen u roku od petnaest (15) radnih dana, od dana primitka vraćenoga proizvoda te nakon što ga pregledamo.

 

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku od najkasnije 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Takvu robu potrebno je poslati na adresu obrta Fabijanović, Put Križa 15, 21400 Supetar, sa naznakom – Povrat robe, i napisanim razlogom povrata (Ne odgovaramo za krivo naručenu robu).

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.

Podnošenje prigovora

Prigovore i žalbe u pismenom obliku možete poslati na mail adresu webprodaja@dadaandrocco.com,  a odgovor ćete zaprimiti najkasnije u roku 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Kupac ima pravo na raskid ugovora prema Zakonu o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Informacije o obrtu

Fabijanović obrt, vl. S.Fabijanović i D.Glavinić

Put Križa bb, 21400 Supetar, Hrvatska

MB 90578244  OIB 23996926095

Tel: 098/186 1516  Fax: 021/630-622

Žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d., IBAN HR3324840081502000232

NAPOMENA!

Svi sadržaji objavljeni na www.dadaandrocco.com vlasništvo su obrta Fabijanović, te njihova neovlaštena upotreba nije dopuštena.
Proizvodi onačeni etiketom “Dada&Rocco” dizajnirani su i napravljeni od strane obrta Fabijanović, Put križa bb, 21400 Supetar.
Za proizvod „Zaštitne navlake za rešetke krevetića“ je pokrenuta zaštita patenta pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, te je svako kopiranje strogo zabranjeno.