Dada&Rocco je hrvatski brend koji se bavi proizvodnjom dječjih proizvoda potrebnih za slatke i sigurne snove naših mališana.

Kada sam osnovala Dada&Rocco brend krajem 2015. godine, za čije je nastajanje inspiracija bio moj sin, nisam ni sanjala da će naš proizvod Zaštitne navlake za dječje krevetiće, za koji posjedujemo patent pri državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, biti tako dobro prihvaćen i zauvijek  promjeniti način na koji štitite krevetiće vaših beba. Danas je Dada&Rocco ime sinonim za kvalitetne i lijepe proizvode koji su prepoznati kako u Hrvatskoj tako i van nje na što sam iznimno ponosna. Kako sam i sama mama uvijek sam cijenila proizvode koji su izrađeni kvalitetno i s dugim rokom trajanja te vizualno lijepi tako da kod našeg brenda težimo isključivo tome.  Da bi to i postigli u izradi koristimo samo najkvalitetnije materijale koji posjeduju Oeko-tex standard certifikat.

Jako puno pazimo na samu izradu naših proizvoda koje izrađujemo s puno pažnje i ljubavi. Kako i sami vodimo obiteljski posao toliko smo sretni i zahvalni što nam dopuštate da kroz naše proizvode budemo dio vaše obitelji.

 

Biti tu za vas i vaše najmilije je naša najveća nagrada. 

 

xo, Dada